Licenser

Information om din tävlingslicens!

Tävlingslicens

Deltagare i svenska tävlingar och serier behöver vara medlemmar i en förening som är aktuell medlem i Svenska Squashförbundet. De skall vara upptagna i föreningens medlemsregister i Svensk Idrotts gemensamma medlemsdatabas Idrott Online och har ett sk IID nummer. IID numret är samtidigt licensnumret.

Alla spelare som deltar i svenska squashtävlingar och seriespel behöver registrera sig för att få en tävlingslicens. Licensen är kostnadsfri till och med det år man fyller 12 år. Spelare som är 13-18 år betalar en juniorlicensavgift och spelare 19 år och äldre en seniorlicensavgift. Betalning av licensavgift görs via registrering nedan.

Spelare 13 år och äldre kan registrera sig för en kostnadsfri motionärslicens som gäller för spel i motionsklasser samt lokala liga-spel.
Licensen för spelare upp till 12 år och betald junior- och seniorlicens innefattar en försäkring som gäller för tävling och träning. Försäkringen gäller endast för spelare som är stadigvarande bosatta i Sverige.

Genom att registrera sig för licens, så samtycker jag att mina resultat, mitt tävlingsdeltagande och min rating/rankingpoäng publiceras på squashse.tournamentsoftware.com , SquashLevels och i övrigt på Svenska Squashförbundets websidor och publiceringar, online på webben eller i tryckt format.